Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te

Terapia prin lasere dentare

Laserul dentar - inovație în stomatologia modernă

 

Principalele avantaje ale utilizării laserului dentar sunt că este rapid, nedureros, minim invaziv și eficient.

 

Revoluția digitală a schimbat major stomatologia, iar laserul este una dintre cele mai moderne tehnologii care contribuie la tratamente inovatoare, care oferă siguranță și eficiență maximă.

 

Acestea se pot împărți în două categorii: lasere dentare Er:YAG, lasere de mărimi mari, care aduc beneficii considerabile atât pentru pacient, cât și pentru medicul stomatolog, fiind un dispozitiv ușor de manipulat, și lasere dentare din categoria Didode.

LASERUL LITE TOUCH

Cu LiteTouch, un laser Er:YAG inovator pentru stomatologie, Light Instruments Ltd. s-a impus ca un pionier în domeniu, revoluționând stomatologia la nivel global și deschizând calea pentru proceduri mai simple și mai eficiente pentru medici și pentru a oferi o mai bună sănătate orală pentru pacienți.

 

LiteTouch este un instrument de microchirurgie instinctiv și ușor de utilizat, care oferă un nivel optim de precizie, pe lângă niveluri de adaptabilitate și manevrabilitate de neegalat. Cu funcțiile sale avansate de ablație și subablație, precum și cu efectul său antibacterian, LiteTouch utilizează energia luminoasă pentru intervenții precise asupra țesutului dentar și pentru tratamente chirurgicale minim invazive.

 

Cu precizia și eficiența sa, laserul dentar LiteTouch™ a contribuit la obținerea unor rezultate mai bune în mii de cazuri din întreaga lume. De fapt, pacienții au raportat un nivel mai mare de satisfacție în ceea ce privește experiența lor generală de tratament.

 

Tehnologia israeliană LiteTouch a devenit esențială pentru orice clinică dentară, deoarece este în continuă evoluție. Acum, datorită tehnologiei laser de ultimă generație, pacienții se pot bucura de tratamente dentare de cea mai bună calitate, fără niciun disconfort. Medicii stomatologi pot lucra mai bine și au acces la un personal de sprijin excelent.

 

Prin utilizarea laserului dentar, putem propune tratamente minim invazive, nedureroase și cu un timp de vindecare mult mai scurt. Dacă teama de durere și de procedurile stomatologice v-au determinat în trecut să amânați tratamentul dentar, încercați siguranța și confortul procedurilor cu laser efectuate de echipa noastră de medici cu experiență.

 

Laserul dentar LiteTouch este soluția ideală pentru a oferi o experiență excelentă pe scaunul medicului stomatolog, în timpul procedurilor. Această tehnologie avansată nu numai că nu provoacă durere sau disconfort, dar nu produce zgomot în timpul frezării, tratamentele nu necesită anestezie, iar sterilizarea se face în același timp, garantând astfel siguranța pacientului.

Beneficii:

 • Reduce anxietatea pacientului, fiind o tehnologie care nu produce zgomot;
 • Recuperarea este mai rapidă;
 • Nu cauzează durere sau sensibilitate dentară;
 • Procedurile sunt mult mai precise;
 • Timpul de realizare al tratamentului este mai scurt;
 • Nu necesită nevoia de anestezie locală;
 • Diminuează considerabil sângererea în timpul procedurilor chirurgicale.

LASERUL SIRONA
 

SIROLaserul este cea mai bună alegere medicală pentru pacienții noștri datorită tehnologiei sale non-invazive, care folosește 3 unde de laser (blue, roși și alb). Prin conectarea la tehnologiile digitale cu soluții integrate și optimizarea fluxului de lucru în ceea ce privește tratamentul, SIROLaserul are rezultate remarcabile, confort și siguranță pentru pacienți, precum și economie de timp și de costuri.

 

SIROLaserul Blue își găsește utilizare în toate zonele stomatologice, fie că vorbim despre chirurgia țesuturilor moi, endodonție, parodontologie sau implantologie.

 

Rolurile pe care SIROLaserul le joacă în tratamentele stomatologice:

 • În tratamentele cosmetice, albire și estetica zâmbetului;
 • În managerierea mai bună a intervențiilor asupra țesuturilor moi: coagularea mai bună a sângelui, vindecarea mai rapidă, protecția țesutului sănătos;
 • Precizia de excepție pe care o permite în timpul procedurilor chirurgicale;
 • În implantologie: igienizare, pregătirea zonei unde urmează efectuat implantul;
 • În reducerea bacteriilor la nivelul canalelor dentare;
 • Minimizează nevoia tratamentului post-operator cu antibiotice.

 

 

LASERUL WOODPECKER

 

Tehnologie modernă pentru terapia cu laser, care oferă rezultate de succes, garantând siguranța pacienților în timpul procedurilor.

 

Avantajele oferite:

 • Precizia operațiilor este mai ridicată, ceea ce reduce riscul lezării accidentale a țesuturilor învecinate;
 • Datorită fasciculului puternic de energie, laserul are capacitatea de a steriliza câmpul operator, reducând riscul infecțiilor bacteriene;
 • Poate reduce anxietatea pacienților care nu se simt confortabil în prezența turbinei dentare;
 • Anumite operații nu mai au nevoie de anestezie;
 • Reduce sângerarea în timpul intervențiilor chirurgicale datorită efectului de cauterizare instantanee asupra vaselor de sânge;
 • Operațiile executate cu ajutorul laserului au un timp de recuperare mult mai scurt iar durerea și inflamația post-operatorie este minimă;
 • Funcția de Biomodulare poate fi utilizată atât de sine stătătoare, cât și complementar - în cadrul altor proceduri complexe.

Echipa Clinicii Albert este aici pentru dumneavoastră!

DEVOTAMENT ȘI PASIUNE - TOTUL PENTRU A CREA ZÂMBETE PERFECTE