Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te

Clinica Albert - Zâmbește… și lumea întreagă îți va zâmbi!

Dr. Oana Albert – Fondator Clinica Albert

 

M-au fascinat dintotdeauna oamenii fericiți. Cei ce zâmbesc des și frumos, indiferent de greutățile peste care trec. Pasiunea pentru estetică, îmbinată armonios cu iubirea mea față de oamenii zâmbitori, m-au făcut să realizez mereu cele mai frumoase zâmbete.

 

În urma anilor în care am practicat cu pasiune, dăruire și devotament  profesia de technician dentar – prima mea dragoste – am considerat că este momentul să evoluez și să cunosc partea clinică. Deci, să fiu mai aproape de pacient.

 

După multă muncă sau noroc, cum îl numesc unii, perseverență și implicare, am reușit să creez Clinica Albert, situată în orașul Iași. Aici, oferim servicii premium de stomatologie, radiologie dentară digitală și tehnică dentară,  toate într-o atmosferă relaxantă, sigură și confortabilă. Și, bineînțeles, alături de o echipă de medici specialiști dedicată nevoilor pacienților.

 

Cum a început totul? Am pornit la drum încrezătoare în forțele proprii, într-un oraș universitar, pe o piață medicală saturată, unde la fiecare colț de stradă se află cabinete stomatologice și clinici dentare sonore, cu tradiție, și anume, ”în dulcele târg al Ieșului”.

 

Munca, perseverența și determinarea au fost ingredientele principale ale reușitei, pe lângă multă pasiune, sacrificii și lecții prețioase de viață, pe care nu le-am învățat la școală.

Mă inspiră oamenii frumoși spiritual, muzica, pasiunea pentru profesia de medic, bucuria și satisfacția pacienților mei.

 

Această ”chemare” pentru estetica dentară și stomatologie a moștenit-o și fiica mea, care urmează studiile la Facultatea de Medicină Dentară. Acest fapt mă bucură enorm, având în vedere că duce mai departe pasiunea familiei, soțul meu fiind cel care conduce laboratorul de tehnică dentară.

 

Cum măsurăm reușita? În succesul tratamentelor noastre și, desigur, recunoștința pacienților.

 

Planurile mele de viitor sunt îndrăznețe, cu obiective strategice pe care de abia aștept să le materializez. Cred că tenacitatea, munca perseverență, valorile personale  și respectul pentru oameni sunt ingrediente cheie atunci când vine vorba de succes.

 

Mă consider o femeie puternică, deoarece am determinarea și abilitatea de a realiza tot ceea ce-mi propun!

 

Dr. Oana Albert

Medic dentist – Atestat în Implantologie Orală
Fondator Clinica Albert

Diplome