Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te

Ortodonție - Pedodonție

  • Abordare multidisciplinară a planului de tratament;
  • Doctori cu competență în ortodonție cu experiență vastă;
  • Utilizarea celor mai bune sisteme ortodontice și a celor mai avansate tehnici de tratament;
  • Utilizarea celor mai performante materiale furnizate de liderii mondiali în domeniu;
  • Asigurarea unui sistem de rate fără dobândă pentru 12 luni;
  • Asigurarea gratuității tuturor investigațiilor radiologice, de control, pe parcursul tratamentului.


Mai mult ca orice altă specialitate medicală, ortodonția necesită un efort de echipă, din partea tuturor celor implicați: copii, părinți, pacienți adulți, medici și asistente. În plus, pacienții bine informați sunt mai motivați și ne ajută să funcționăm ca o echipă pe toată durata tratamentului ortodontic.

 

În Clinica Albert utilizăm cele mai bune sisteme ortodontice, tehnici avansate de tratament și medici specialiști cu experiență clinică, pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Aparatele ortodontice fixe sunt cele mai utilizate și constau în brackeți aplicați pe fiecare dinte, uniți prin intermediul unui arc. Fixarea brackeților se face prin adeziune, cu materiale compozite și nu atacă smalțul dinților lăsând suprafețele dentare intacte după îndepărtare. Brackeții pot fi metalici, având un preț mai accesibil sau fizionomici.

 

Ultimei generații de brackeți fizionomici îi corespund brackeții din safir. Aceștia reprezintă cea mai estetică alternativă de aparat ortodontic, au o rezistență similară celor metalici, iar transluciditatea și transparența acestora îi fac aproape invizibili.

 

Aparatele ortodontice mobile sunt indicate doar copiilor și sunt utilizate atâta timp cât mai există dinți de lapte pe arcadă. Sunt utilizate pentru a stimula creștera arcadelor, facilitând alinierea dentară sau pentru corectarea unor mici malpoziții. Sunt realizate din materiale viu colorate pentru a-i atrage pe micuții pacienți.

 

Aparatele ortodontice linguale sunt aparate invizibile, deoarece sunt fixate pe fața internă a dinților și constituie soluția ideală pentru pacienții adulți, oameni de afaceri sau pentru cei care vor să elimine stresul generat de purtarea unui aparat ortodontic vizibil.

 

Aparatul ortodontic INCOGNITO utilizează brackeți realizați din aliaj de aur, concepuți computerizat și individualizați pentru fiecare dinte în parte, în laboratoarele din Germania.

 

Datorită costurilor semnificative ale aparatelor ortodontice asigurăm un sistem de rate fără dobândă, timp de 12 luni, precum și gratuitatea tuturor investigațiilor radiologice, de control, pe parcursul tratamentului.

Echipa Clinicii Albert este aici pentru dumneavoastră!

DEVOTAMENT ȘI PASIUNE - TOTUL PENTRU A CREA ZÂMBETE PERFECTE