Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te

Implantologie

Tratamentul cu implant dentar la Clinica Albert implică:

  • Tehnologie modernă digitală;
  • Plan de tratament multidisciplinar bazat pe tomografie 3D;
  • Tehnici revoluționare de augmentare și regenerare a țesuturilor- membrane trombocitare îmbogățite cu fibrina A-PRF și lichid trombocitar I-PRF;
  • Metode chirurgicale avansate de inserare a implanturilor dentare – Bone Splitting, Sinus Lifting intern și extern, Bone Condensing, ghidare digitală, asistare laser, chirurgie ultrasonică;
  • Tratament rapid, fără durere, cu perioada de recuperare redusă;
  • Tehnici moderne de inserare;
  • Doctori cu competență în implatologie cu experiență clinică de peste 10 ani.


Tratamentul prin implantul dentar este cel mai predictibil tratament stomatologic și reprezintă soluția ideală de înlocuire a unui dinte lipsa, de pe arcada dentară, conservandu-se astfel țesuturile dentare.

 

Implantul dentar reprezintă o rădăcină artificială din titan sau zirconiu, materiale ce sunt 100% biocompatibile. Studiile relevă o rată de succes spre 98% a tratamentului prin implanturi și evidențiază că îmbunătățesc considerabil calitatea vieții pacienților.

 

Tehnica de inserare a implanturilor variază în funcție de tipul de implant, de situația clinică existentă, precum și starea de sănătate a pacientului.

 

Analizele medicale și tomografiile maxilare sunt investigații absolut necesare în stabilirea planului terapeutic pe implanturi.

 

Implanturile dentare sunt contraindicate la pacienții cu afecțiuni hepatice, metabolice, renale sau cardiace grave.

 

În clinica noastră tehnicile chirurgicale avansate sunt efectuate de către o echipa medicală formată din medici specialiști în chirurgie dento-alveolara și implantologie cu o experiență clinică de peste 10 ani.

 

 

Tehnicile avansate, echipamentele performante, precum și implanturile de calitate, certificate FDA, CE ne asigură succesul tratamentelor.

 

Utilizăm tehnici revoluționare de augmentare și regenerare a țesuturilor – membrane trombocitare îmbogățite cu fibrina A-PRF și lichid trombocitar I-PRF, precum și metode chirurgicale avansate de inserare a implanturilor dentare – Bone Splitting, Sinus Lifting, ghidare digitală, Bone Condensing, asistare laser, chirurgie ultrasonică, ce fac posibilă rezolvarea cazurilor clinice complexe. Tehnica ghidată digital face ca intervenția chirurgicală să devină rapidă, sigură și confortabilă, atât pentru pacient, cât și pentru medic.

 

Tratamentul prin implanturi presupune mai multe etape terapeutice, desfășurate pe parcursul mai multor luni, datorită necesității obținerii adaptării țesuturilor la noua situație clinică și a osteointegrării implanturilor.

 

Atât laserul chirurgical, cât și cel terapeutic, fac posibile intervențiile non invazive, fără sângerări, fără durere, fără suturi sau complicații, precum și o vindecare accelerată.

 

Se consideră că implantul dentar reprezintă cel mai sigur tratament stomatologic, rata acestuia de succes mergând spre 98%, în condițiile menținerii unei stări de igienă orală riguroase și a prezentării la consultațiile periodice, la interval de 6 luni.

 

Riscul de periimplantită există la pacienții cu igienă orală deficitară, la fumători și în cazul dezvoltării unei afecțiuni sistemice.

Echipa Clinicii Albert este aici pentru dumneavoastră!

DEVOTAMENT ȘI PASIUNE - TOTUL PENTRU A CREA ZÂMBETE PERFECTE