Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te

Fast & Fixed

Știați că pierderea unui singur dinte poate avea efecte profunde asupra sănătății și bunăstării dumneavoastră generale? Pierderea mai multor dinți este un factor de stres major care are consecințe pe termen lung asupra sănătății, precum și probleme de stimă de sine și de viață socială. Medicii noștri specialiști sunt capabili să efectueze cu succes și în mod eficient această tehnică inovatoare în doar 8 ore.

 

Tehnica Fast and Fixed este o metodă contemporană și rapidă de refacere a dinților lipsă cu ajutorul implanturilor dentare. Consecințele primare ale pierderii dinților sunt de ordin estetic și funcțional, dar implicațiile psihologice și sociale nu trebuie ignorate.

 

Situația este mai gravă atunci când pacientul este mai tânăr și trebuie să respecte standarde ridicate în ceea ce privește aspectul său fizic, este activ din punct de vedere social sau are un loc de muncă care îi solicită să interacționeze cu mulți oameni.

 

În trecut, dacă un pacient își pierdea toți dinții, singura soluție era o proteză acrilică. Aceasta era greu de acceptat și adesea inconfortabilă pentru pacienți. Pacienții cu proteze acrilice au, de asemenea, o șansă mai mare de a dezvolta stomatită, infecții ale cavității bucale sau boala parodontală.

 


Beneficiile sistemului cu Fast and Fixed Bredent

  • Pacientul va avea un zâmbet complet în termen de 24 de ore de la efectuarea procedurii;
  • Atunci când se utilizează acest tratament, numărul de implanturi dentare inserate este redus semnificativ, cu 60%, în comparație cu alte tratamente. Acest lucru are ca rezultat un cost mai mic pentru pacient;
  • Acesta oferă rezultate estetice fantastice. Aspectul facial al unei persoane este întinerit și vizibil îmbunătățit;
  • O planificare adecvată duce la reducerea duratei de tratament;
  • În cele mai multe cazuri, procedurile complexe de augmentare, cum ar fi sinus lift, repoziționarea nervilor, adiția osoasă și alte tratamente auxiliare pentru implanturi dentare, nu mai sunt necesare.

Echipa Clinicii Albert este aici pentru dumneavoastră!

DEVOTAMENT ȘI PASIUNE - TOTUL PENTRU A CREA ZÂMBETE PERFECTE